Home Zanimljivosti Nastanilo mu se 300 zmija u porodičnu kući, a 0nda je saznao...

Nastanilo mu se 300 zmija u porodičnu kući, a 0nda je saznao uzr0k: Samo jedna stvar u dvorištu mu je napravila paka0 od života, imate li vi 0vo

2772
0

Ovo je priča jedne porodice koja dolazi iz Srbije. Kako i sami članovi porodice kažu, nikada nisu mogli ni sanjati da će zmije biti te koje će im napraviti jedan pravi pa.kao od života. Naime, ova porodica je živjela jako lijepo, ali skromno. Imat ćete priliku da vidite i njih i njihovu kuću na fotografiji koju ćemo vam postaviti u nastavku teksta:

Sve je počelo kada je ocu, čovjeku, domaćinu ove kuće Milanu Šimunović jedno jutro sin plakao i rekao kako je sinoć osjetio da je veliki gušter prešao preko njegovog tijela i da se plaši spavati sam. Onda su kako kaže obratili pažnju i čuli šuškanje u zirovima starije kuće. Nakon nekog vremena su vidjeli da zmije izlaze iz pukotina kuće, pa su bili primorani odseliti.

Kada su odselili pozvali su službu koja je zadužena za ovakve slučajeve i oni su im rekli ključnu činjenicu. Ispred njihove kuće u dvorištu se nalazilo đubrivo u koje su zmije tokom zime položile jaja, a ljeti su sve izašle i našlo se preko 300 zmija u njihovoj kući.