Home Zanimljivosti Vaš novčanik će biti krcat: ova tri horoskopska znaka će se ove...

Vaš novčanik će biti krcat: ova tri horoskopska znaka će se ove jeseni obogatiti, blago vama

10946
0

OVAN

Možda vam je početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere, pretrpan poslom, ali i uživate u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Ukoliko se bavite trgovinom, poslovina u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje.

Oktobar mjesec mnogim Ovnovima, kroz veliku planetarnu promjenu i prelazak planete mogućnosti i sreće Jupitera iz njihovog polja partnerstva u astrološko polje nasljedstva, ali i kredita i tuđeg novca od 10. oktobra daje punu podršku zvijezda kada je dobijanje novca u pitanju.

Tokom novembra stiže veliki uspjeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savjet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

DJEVICA

Venera i Mars iz vašeg znaka donose vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. Jupiter je već godinu dana u vašem polju finansija i mnogim Djevicama donio je uvećanje prihoda, ali i promene izvora zarada. Moguće je da ste trošili dosta i to posebno na lijepe stvari i ulepšavanje. U oktobru se za vas sprema još jedna lijepa promjena.

Planeta sreće iz polja finansija preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da uložite dalje. U novembru mnogima od vas moguće je potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Od 7. do 15. novembra biće idealan period da rešite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate. Krajem godine, tačnije 21. decembra Saturn ulazi u znak Jarca i većini vas donosi olakšanje i period nagrada i ubiranja plodova vaših dugogodišnjih zalaganja.

VAGA

Za većinu Vaga početak jeseni donio je mnogo posla u tajnosti ili nekoj vrsti izolacije i pripremanje za lijepe promjene koje im donosi kraj godine! Iza vas je godina Jupiterovog boravka u vašem znaku. Bili ste miljenici zvijezda, a period ispred vas neće biti ništa manje dobar! Jupiter je 10. oktobra napustio vaš znak, a lijepe vijesti su da je prešao u znak Škorpije i vaše astrološko polje finansija i sticanja!

Kupite nove i velike novčanike jer će narednih godinu dana biti period velike zarade. Već od 4. do 18. novembra osetićete čari ovog tranzita i uz Veneru u vašem polju novca dobiti povišicu. Neki dug će vam biti vraćen, a ovo je i idealan period i za pozajmice i kredite. Nova poslovna ponuda preko Strelca ili Blizanca već u startu obećava posebno ukoliko je riječ o pravnim i administrativnim poslovima, ili saradnjama u vezi sa umjetnošću i javnosti.

Izvor: novi.ba