Home Zanimljivosti Nakon nesreće oglasio se sloba, jelena ponovo u bolnici, nije dobro: ona...

Nakon nesreće oglasio se sloba, jelena ponovo u bolnici, nije dobro: ona je prošla najgore, zabrinut za njeno stanje

1892
0

Poznati pjevač Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin imali su sinoć saobraćajnu nezgodu, a pjevač je sada otkrio kako se ona osjeća.

– Ja sam malo ugruvan, ali se dobro osjećam, a Jelena se ne osjeća dobro i mora ponovo kod ljekara – rekao je Radanović za “Blic”, ne željeći da u ovom trenutku iznosi više detalja.

Sloba je u toku dana progovorio i o tvrdnjama supruge vozača koji je izazvao udes – da je čovjek zadobio teže povrede glave i kuka.

– Nisam htio da dajem izjave za medije jer sam smatrao da je ovo stvar nadležnih organa, ali pošto supruga vozača, koja uopšte i nije bila prisutna na licu mjesta daje neistinitu izjavu, zato se oglašavam. Na mjestu udesa bilo je preko 20 svjedoka i svi su vidjeli šta se dogodilo i spremni su da svjedoče. Takođe, svi smo zadobili lake tjelesne povrede, a od nas četvoro, Jelena je najviše ugruvana. Na mjestu odakle je vozač izletio, jasno stoji znak ‘stop’, na koji se nije zaustavio, nego je proletio. Uostalom, policija će tačno utvrditi šta se dogodilo i kojom sam se ja brzinom kretao, tako da me ne zanimaju izmišljene izjave ljudi koji tu nisu bili. Hvala Bogu da smo svi dobro i niko nema teže povrede, pa ni dotični gospodin – rekao je pjevač.

Novi.ba/Blic